Роль емоцій у професійній діяльності працівників ОВС - Сиротенко, В.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкривається вплив емоцій на здійснення професійної діяльності працівниками ОВС. Аналізуються питання професійної значимості протікання емоційних станів і значення емоцій у протіканні інших психічних процесів.