Проблема самоактуализации личности студентов - Старинская, Н.В.; Солодухова, О.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкриваються основні особливості та показники само- актуалізації студентів в процесі навчання у виші; розглядаються способи впливу на студента, які б сприяли самоактуалізації його особистості, розкриттю потенційних можливостей.