Моральна свідомість особистості: психологічні виміри аналізу - Табачук, Ю.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті на основі аналізу досліджень провідних науковців робиться спроба розкрити суть феномена “моральна свідомість особистості”, а також описуються рівні та стадії сформованості моральної свідомості особистості.