Особливості розвитку статевої ідентичності у юнацькому віці - Тіунова, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається проблема становлення жіночої ідентичності у юнацькому віці. Представлені результати діагностики сформованості у дівчат когнітивного та емоційно"ціннісного компонентів жіночої ідентичності.