Групова психотерапія і психокорекція у формі психологічних тренінгів як методологічна база навчання іноземним мовам - Цимбал, С.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Автор висвітлює нові методи навчання. Розглядаються психологічні тренінги як методологічна база навчання іноземним мовам. Відзначається роль тренінгів у навчанні іноземним мовам.