Особливості особистісного зростання студентської молоді: етнопсихологічний аспект - Боднар, М.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті охарактеризовано особливості самоактуалізації студентської молоді з огляду на зміст, структуру, ієрархію етнопсихологічних життєвих орієнтацій. Виділено окремі психологічні чинники підвищення самоактуалізації особистості, які недостатньо актуалізовані в етнічній самосвідомості.