Сучасні підходи до розвитку й формування професіоналізму практичного психолога - Доброскок, А.C. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
В статті розкриваються сучасні підходи з точки зору процесів розвитку й формування професіоналізму практичного психолога у традиційній та сучасній психологічній науці.