Психологічні особливості професійного спілкування суб’єктів правоохоронної діяльності - Кудерміна, О.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються питання психологічних особливостей професійного спілкування правоохоронців. Проведений теоретичній аналіз дозволив визначити основні положення психології спілкування та юридичної психології, що обумовлюють інтегративний підхід до зазначеної проблематики. Визначене місце та роль професійного спілкування правоохоронця в процесі вирішення ним завдань право- охоронної діяльності.