Проблеми надання психологічної допомоги в рамках психологічного консультування - Марценюк, М.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкривається зміст поняття “психологічне консультування” в контексті надання психологічної допомоги особистості. Розглядаються передумови і джерела виникнення професій, що безпосредньо належать до галузі надання психологічної допомоги. Окреслюється специфіка та основні проблеми психологічного консультування та його відмінність від інших видів психологічної допомоги.