Психологічна підготовка і готовність працівників патрульно–постової служби міліції до професійної діяльності - Сімко, Р.Т. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито специфіку професійної діяльності та пов’язані з цим особливості психологічної підготовки працівників патрульно- постової служби міліції до виконання своїх функціональних обов’язків. Зазначено етапи підготовки майбутніх співробітників правоохоронних органів до проходження служби в органах внутрішніх справ. Здійснено загальну характеристику психологічних чинників готовності особистості до професійної діяльності. Зосереджено увагу на формуванні психоло- гічної готовності працівників патрульно-постової служби міліції. Визначено зовнішні та внутрішні показники готовності суб’єкта до діяльності.