Особливості розвитку уваги та пам’яті у дітей молодшого шкільного віку з нормальним та порушеним мовленням - Бєлова, О.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває особливості розвитку процесів уваги та пам’яті у молодших школярів з нормальним та порушеним мовленням. Вплив різноманітних функцій уваги на розвиток пізнавальної діяльності учнів.