Детермінанти ставлення до здоров’я і здорового способу життя - Волошко, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу психологічних, соціальних, демографічних детермінант ставлення до здоров’я і здорового способу життя.