Аналіз структури методичних умінь викладача іноземної мови на предметно–операційному та мотиваційно–смисловому рівнях - Гоцуляк, Н.Є.; Кротік, Н.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу структури методичних умінь викладача іноземної мови на предметно!операційному та мотиваційно!смисловому рівнях.