Використання тренінгу в процесі комунікативної підготовки вчителя - Дзюбко, Л.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті запропоновано програму і описано результати тренінгу, спрямованого на подолання (попередження) неусвідомленого використання вчителями і шкільними психологами негативної каузальної атрибуції під час спілкування з дітьми, на формування вмінь і навичок довільного використання гуманістичноорієнтованого спілкування з дитиною вже з перших днів її систематичного шкільного навчання.