Характер отношений в системе “учитель – ученик” как фактор успешности учения в научном наследии П.Г. Редкина - Дригус, М.Т. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті вперше аналізується проблема ставлення в системі “вчитель – учень” як фактор успішності учіння у науковій спадщині видатного вітчизняного вченого П.Г. Редкіна.