Психокорекція як засіб діяльності медичного психолога із соматичними хворими - Карпінська, Р.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено особливості психокорекційної діяльності медичного психолога із соматичними хворими. Запропоновано програму психокорекції соматичних хворих і способи її впровадження у практику медичної психології.