Вплив когнітивних стилів на процес оволодіння іноземною мовою у вищому навчальному закладі - Коваль, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкривається поняття “когнітивний стиль” та досліджується його внесок у формування індивідуального стилю навчальної діяльності, оскільки основною функцією когнітивних стилів є регулювання пізнавальних процесів.