Особливості кореляції розвитку особистості підлітка від наявності дизартрії - Левицький, В.Е. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття містить результати теоретикоекспериментального до слідження проекції дизартрії на особистісний розвиток дитини підліткового віку.