Діагностика та лікування депресії в практиці фтизіатра: психологічний аспект - Молєв, В.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті відображені сучасні погляди на масковану депресію, яка часто зустрічається у хворих на туберкульоз. Виявлені основні критерії діагностики маскованої депресії. Відзначені основні принципи лікування таких паціентів, проведений короткий аналіз сучасных антидепресантів.