Психологічний аспект навчання лексиці, читанню та говорінню іноземною мовою (на немовних спеціальностях ВНЗ) - Онуфрієва, І.Л.; Онуфрієва, Л.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розглядає умовне аспектне розділення навчання іноземній мові у психології та методиці обумовлене тим, що навчання лексиці, фонетиці і говорінню, з одного боку, ґрунтується на психологічних закономірностях суб’єкта та його діяльності в навчальному процесі, з іншого боку – являє собою констеляцію феноменів мови як цілісності, що підлягає засвоєнню.