Програма тренінгу розвитку особистості педагога в умовах “Професійного вигорання” - Перегончук, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті описується програма тренінгу розвитку особистості педагога в умовах “професійного вигорання”. Характеризується структура, етапи, специфіка та режим роботи тренінгової групи. Наведено приклади вправ, які доцільно використовувати для активізації усвідомлення внутрішніх рис педагога: здібностей, інтересів, схильностей; засвоєння способів поведінки та технік саморегуляції у складних професійних ситуаціях.