Вплив психологічних факторів на якість формування іноземної комунікативної компетенції у студентів вищих навчальних закладів - Проценко, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена психологічним проблемам, які виникають у процесі навчання іноземних мов. Особлива увага зосереджена на аналізі психологічних факторів, що впливають на формування іншомовної комунікативної компетенції у студентів ВНЗ.