Категоріальний статус невизначеності в предметному полі психологічних досліджень - Рождественський, А.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються становлення поняття “невизначеність” в історикофілософському та психологічних його аспектах. Аналізуються підходи до його визначення в працях вітчизняних і зарубіжних дослідників. Подаються можливі варіанти класифікації поняття “невизначеності” і можливі шляхи впровадження останнього в практику теоретикоекспериментальних досліджень.