Питання психології у творчій спадщині Теофана Прокоповича - Рождественський, Ю.Т. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлюються погляди Теофана Прокоповича щодо змісту низки психологічних утворень та їх функції у процесі регуляції людиною власної поведінки.