Структура готовності студентів–психологів до запобігання та подолання сімейних конфліктів - Руденок, А.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто ключові підходи до проблеми готовності студентів психологів, структуру готовності студентівпсихологів до запобігання та подолання сімейних конфліктів.