Психологическая адаптация студентов в экологически неблагополучных условиях жизненной среды - Сараева, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлені результати досліджень з психологічної адаптації студентів, що народилися і проживають на екологічно неблагополучних територіях (Забайкалля). Була виявлена тенденція до зниження її показників, що трактується як результат деформованого впливу на навколишнє середовище.