Роль социального интеллекта в профессиональной самореализации представителей профессий типа “человек – человек” - Сеткова, Н.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Наведені результати дослідження професійного рівня для пред% ставників професії “людина – людина”. Встановлено зв’язок між рівнем їх самореалізації та соціальним інтелектом. Встановлено показники інтелекту життя і соціально%психологічної адаптації. Результати підданні факторизації.