Суб’єктність в освітньому процесі - Скорич, Л.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізується проблема можливості й ефективності інди відуального підходу за умови, коли не тільки вчитель, а й учень буде дійсним суб’єктом не лише учіння, а й педагогічного спілкування.