Психологічне обґрунтування використання принципу активності при навчанні іноземним мовам - Цимбал, С.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Розглядаються традиційні та сучасні методи навчання іноземним мовам. Автор обґрунтовує використання принципу активності при навчанні іноземним мовам. Визначається поняття “активність людини”.