Констатація розвитку операціонального досвіду і досвіду спілкування та діалогічної взаємодії майбутніх психологів - Чала, Ю.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті описано модель особистісного досвіду психолога, обґрун тувано її компоненти та функції, що характеризують роль кожного компонента. Представлено опис отриманих нами результатів за опе раціональним досвідом й досвідом спілкування та діалогічної взаємодії, змодельовано програму психологічного тренінгу, спрямованого на становлення підструктур особистісного досвіду психолога.