Перспективи дослідження професійної рефлексії в супервізії соціального працівника - Байдарова, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі пошуку місця та значення професійної рефлексії в супервізії соціального працівника, який безпосередньо взаємодіє з клієнтами. Визначено, що супервізія та рефлексія як феномени тісно взаємопов’язані, причому супервізія організовує у часі й просторі процеси розгортання професійної рефлексії, контейнерує зміст про фесійних ситуацій, перетворюючи їх на усвідомлений досвід, який стає основою творчого навчання та саморозвитку.