Особистісна симптоматика психогенних депресивних розладів у підлітків - Бігун, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі психогенних депресивних розладів у підлітків. У розвідці представлено аналіз особистісних симптомів депресії у школярів підліткового віку.