Формуванні ціннісних орієнтацій особистості у процесі здобуття вищої освіти - Бочелюк, В.Й.; Антоненко, І.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкриваються соціально психологічні особливості формування ціннісних орієнтацій особистості в процесі здобуття вищої освіти. Особлива увага приділяється значущості вищої освіти в сучасному українському суспільству, більшої, ніж політика або економіка. Визначається її особлива роль – формування інтелігентної особистості.