Егоцентризм як чинник соціально– психологічної дезадаптації особистості - Васюк, К.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу проблеми взаємозв’язку егоцентричних проявів і соціально психологічної дезадаптації в підлітковому та юнацькому віці. Розглядається історія досліджень проблеми у працях зарубіжних та вітчизняних авторів та реалізується спроба довести припущення про обумовленість варіативності егоцентричних проявів соціально психологічною дезадаптацією