Формування компонентів самоставлення підлітків в умовах соціальної депривації - Вільдгрубе, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подається теоретичний аналіз наукової літератури з проблеми самоставлення, порівняльний аналіз компонентів самоставлення. Приділена увага психологічним факторам формування самоставлення, особливостям розвитку самоставлення підлітків, позбавлених батьківського піклування.