У пошуках свободи: внутрішня свобода як критерій психологічного здоров’я* - Галецька, І.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Здійснено психологічний аналіз сутності свободи, внутрішню свободу розглянуто як критерій психологічного здоров’я та чинник самореалізації. Визначено головні завдання різних методів психотерапії щодо подолання особистісної несвободи.