Психологічні особливості монологічного мовлення як засобу спілкування у дітей підліткового віку - Гончарук, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито психологічні особливості монологічного мовлення як засобу спілкування. Авторка здійснила порівняльний аналіз мовлення дітей різних статусних категорій – лідерів, популярних, малопопулярних, ізольованих.