Динаміка емоційного вигорання у вчителів впродовж навчального року - Грицук, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
В статті розглядається структура, динаміка емоційного вигорання вчителів, описується система чинників, які його визначають.