Віково–статеві модифікації прояву самостійності у дітей раннього віку - Гуріна, З.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто проблему становлення й формування само стійності як особистісної властивості дитини раннього віку та вікові й статеві відмінності у прояві вказаного явища.