Моральні цінності як професійно значуща характеристика особистісної зрілості майбутніх психологів - Дідик, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто моральність як професійно важливу рису особистісної зрілості майбутніх психологів. Описано результати дослідження моральних цінностей серед студентів психологів.