Самоактуалізація осіб з різною частотою звернення до релігійних копінг–стратегій - Єсип, М.З. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Проаналізовано особливості долання труднощів особами, які рідко, час від часу та часто схильні використовувати релігійні копінг стратегії. Встановлено, що зі зростанням частоти звернення до цих стратегій людина більш позитивно оцінює оточуючих і цілісно сприймає життя, пере живаючи при цьому його повноту.