Теоретичні засади дослідження моральної поведінки дошкільників - Заболоцька, С.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто моральну поведiнку дошкільника, процес та механізми її функціонування і розвитку.