Несформованість моральної саморегуляції як детермінанта виникнення девіантної поведінки підлітків - Зимянський, А.Р. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Аналізується несформованість моральної саморегуляції як детер мінанта виникнення девіантної поведінки підлітків.