Структурно–змістовий аналіз феномена особистісного саморозвитку - Кузікова, С.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті наводиться визначення та розглядаються суттєві харак теристики особистісного саморозвитку. Виокремлюються його структурно змістові компоненти, закономірності актуалгенезу. Аналізується авторський підхід до розробки засобів діагностики особливостей саморозвитку особистості.