Цінність саморозвитку особистості в інформаційному суспільстві - Лущикова, Д.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена розгляду цінності саморозвитку особистості в інформаційному суспільстві в двох аспектах: її суспільний та інди відуальний духовний потенціал і її реалізація на рівні активності окремої особистості.