Комунікативна компетентність особистості як соціально–психологічна проблема - Мащак, C.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються особливості становлення компетентності особистості у процесі спілкування як важлива умова соціального буття та соціалізації особистості. Пропонується програма тренінгових занять як один з ефективних засобів розвитку комунікативної компетентності особистості.