Становлення особистості професіонала в інтегративному освітньому середовищі - Пащенко, С.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі інтеграції вищої освіти України у європейський і світовий освітній простір шляхом участі викладачів і студентів вітчизняних вишів у процесах академічної мобільності в межах міжнародних академічних проектів.