Захисні механізми особистості як фактор збереження цілісності “Я” – структури - Ренке, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються процеси формування цілісної особистості та механізми захисту при виникненні конфліктних ситуацій у цьому процесі, а також види захисних механізмів і види їх впливу на структуру образу “Я” особистості.