Індивідуальні цінності як психологічні механізми формування соціального капіталу - Семків, І.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснено аналіз сучасних теорій соціального капіталу та цінностей як механізмів його формування. Здійснено опис емпіричного дослідження цінностей та соціального капіталу молоді. Доведено, що просоціальні цінності та цінності відкритості до змін є основними мотиваційними механізмами набуття соціального капіталу.