Внутрішній конфлікт як одна з причин агресивної поведінки підлітків - Фархутдінова, Ю.Н. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті теоретично проаналіздвано причини виникнення агресивності у підлітків. Представлено результати емпіричного дослідження впливу внутрішнього конфлікту на агресивну поведінку підлітків.